Gere Degusztációs Borvacsora
2019. június 27. 19.00
Az ételek és a borok harmóniájának megtalálásában, a menüsor összeállításában és elkészítésében a villányi Mandula Étterem és Bor Bár chefje, Molnár Péter is közreműködik.
SOMMELIER:
Fröhlich Tamás, Gere Pincészet
MENÜ
Amuse
Spárga saláta, fürjtojás
Túró, savanyú cseresznye
Gere Frici Fehér gyöngyözőbor 2018.
Előétel
Wagyu stefánia, marinált hagyma, saláta
Gere Portugieser 2018.
Főételek
Kacsamell, paprika, paradicsom, tojás
Gere Athus Cuvée 2016.
Cékla, meggy, zöldbors
Gere Fekete Járdovány 2017.
Vaddisznószűz, zellerkrém, mángold, gombák, kéksajt
Gere Tempranillo 2016.
Desszert
Csokoládé, kalamansi, menta
Gere Solus Merlot 2016.
A borvacsora részvételi díja: 16.000 Ft / fő
vagy telefonon:
+36-20/970-4997