Éttermünk egyik elsődleges filozófiája, hogy minőségi, egészséges, változatos ételeket tegyünk az asztalra.
Ehhez valóban minőségi alapanyagokra van szükség.
Magyarországon számos olyan termelő él és dolgozik, akik szívügyüknek tekintik a minőségi termelést és hasonló értékeket vallanak mint mi.
Őket felkutatva állítottuk össze étlapunk kínálatát.
Elégedett megrendelőik vagyunk! Nagy tisztelet és köszönet nekik!

Bálint Csaba galambtenyésztő

 
A galambhús fehérjetartalma magas, könnyen emészthető, alacsony kalóriatartalmú kiváló hús.
 
„2014-ben kezdtem el húsgalambokkal foglalkozni, kezdetben csak kedvtelésből.
 
Hamar kiderült,hogy óriási igény van a galambhúsra.
 
Az igazi áttörést a Magyar Gasztronómiai Egyesület Arany Szalag minősítése (legkiválóbb magyar élelmiszerek) hozta,melynek szigorú követelményei igazi kihívást jelentettek. Gondolok itt a tartástechnológiára,takarmányozásra és a vágás feltételeire!!
Szigorú, állatorvosi felügyelet mellett, kerüljük az antibiotikumokat, csak szemes takarmány etetésével tartunk lépést a nagyüzemi tartással... Nem kisebb célkitűzéssel, mint hogy minőségi húst tegyünk le a magyar asztalokra...."
 
Bálint Csaba
galambtenyésztő
Dunaföldvár

 

 
 

vissza

Kapcsolat

  8000 Székesfehérvár, Oskola utca 2-4.

  info@67sigma.hu

  +36-20/970-49-97

Nyitvatartás

© Copyright 67Sigma

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.