Éttermünk egyik elsődleges filozófiája, hogy minőségi, egészséges, változatos ételeket tegyünk az asztalra.
Ehhez valóban minőségi alapanyagokra van szükség.
Magyarországon számos olyan termelő él és dolgozik, akik szívügyüknek tekintik a minőségi termelést és hasonló értékeket vallanak mint mi.
Őket felkutatva állítottuk össze étlapunk kínálatát.
Elégedett megrendelőik vagyunk! Nagy tisztelet és köszönet nekik!

Csurgódombi Sziklevélfarm és Sajtkonyha

 

Fehérvárcsurgó külterületén hozta létre Márkus Erika és Pózer István  a Csurgódombi Sajtkonyhát és Sziklevélfarmot.

"Csurgódombon idilli és természetes környezetben vegyszermentesen termesztünk ízében intenzív és tápanyagtartalmában nagyon gazdag közel 100 fajta mikrozöldséget."

"Kelet-Bakony lábánál egy modern kis konyhában, a Sajtkonyhában, egy több országot megjárt chef a tapasztalatait a minőségi sajtkészítésben kamatoztatja.  

Gondos kezek készítik, forgatják, gondozzák a pincében hosszan érlelt sajtokat mielőtt az Ön asztalára kerülnek. Hosszú érlelésű, Tehén és Kecske, illetve Camembert jellegű és Kékpenészes sajtokat készítünk, és friss termékekre, mint gomolya, ricotta, joghurt, krémsajt, rendelést felveszünk.

Folyamatosan kísérletezünk új kultúrákkal, ízekkel, hogy még izgalmasabb termékeket kínáljunk Önnek."

 

 
 

vissza

Kapcsolat

  8000 Székesfehérvár, Oskola utca 2-4.

  info@67sigma.hu

  +36-20/970-49-97

Nyitvatartás

© Copyright 67Sigma

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.