Éttermünk egyik elsődleges filozófiája, hogy minőségi, egészséges, változatos ételeket tegyünk az asztalra.
Ehhez valóban minőségi alapanyagokra van szükség.
Magyarországon számos olyan termelő él és dolgozik, akik szívügyüknek tekintik a minőségi termelést és hasonló értékeket vallanak mint mi.
Őket felkutatva állítottuk össze étlapunk kínálatát.
Elégedett megrendelőik vagyunk! Nagy tisztelet és köszönet nekik!

Fürj Sellye

 

2014 óta családi vállalkozásunk „Sellye Fürj” néven fürjtenyésztéssel foglalkozik.
Célunk a kezdetektől változatlan: minél több emberrel megismertessük a friss fürjtojás és fürjhús jótékony hatását, felhasználási módját.
Aranyszalag-díjas termék 2018.

Mire jó a fürjtojás?

• az immunrendszer egyensúlyának helyreállítására
• gyomorfekély kezelésére
• vérnyomás stabilizálására
• méregtelenítő hatású
• enyhíti az asztmát
• migrénes problémák kezelésére

A fürjek húsa abban különbözik más házi szárnyasok húsától, hogy magasabb fehérje tartalommal (kb. 25%) és kevesebb zsírtartalommal (1-3%) rendelkezik. Az omlós, nem száraz és aromás fürjhús hihetetlenül jó ízű, a delikáteszek közé tartozik. A fürjhús egészségesebb, ízesebb és táplálóbb, mint a nyúl vagy csirke húsa.

A karakteressége abból adódik, hogy a fürjhús íze nagyban hasonlít a vadhúséra. Különlegessége abban is rejlik, hogy különböző módon elkészíthető: főzhető, grillezhető és raguként is felszolgálható.

A fürj finom húsának a titka a megfelelő táplálás: 70%-ban kukoricával, 30%-ban búzával történik.

 

 
 

vissza

Kapcsolat

  8000 Székesfehérvár, Oskola utca 2-4.

  info@67sigma.hu

  +36-20/970-49-97

Nyitvatartás

© Copyright 67Sigma

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.