Kedves Vendégeink, Partnereink!


A Kormány rendelete, a Magyar Orvosi Kamara ajánlásai alapján az Önök és kollégáink egészsége védelmében, a koronavírus járvány terjedésének megelőzése érdekében a 67Sigma csapata úgy döntött, hogy éttermünket - további intézkedésig - 2020. március 17-től bezárjuk, minden következő időszakra kiírt, tervezett eseményt elhalasztunk.

A közeli nyitásról, programokról folyamatos tájékoztatást nyújtunk a honlapunkon, Facebook-on, Instagram-on.

Reméljük, hogy mihamarabb túl lesz az ország ezen a krízisen, és újra várhatjuk, fogadhatjuk Vendégeinket!

Vigyázzanak egymásra, vigyázzanak magukra!

Jó egészséget kíván a 67Sigma Étterem csapata!


Kiemelt ajánlataink

67Sigma Étterem

67sigma_etterem.jpg

Rólunk

A 67Sigma étterem megújult, felfrissült arculattal, izgalmas tavaszi-nyári ételkínálattal mutatkozik be.

2019 az újraterítés éve! Egy elkötelezett családi vállalkozás tulajdonában új lendületet kapott az étterem. A tradíciók továbbadásával, újdonságok megismertetésével, különleges, modern, mégis hagyományokon alapuló kreatív konyhával várjuk kedves Vendégeinket!

„Az étterem a szívügyünk. Célunk, hogy élményt teremtsünk: ízekkel, látvánnyal, illattal, a kiszolgálás minőségével, finom italokkal, hangulatos belső terünkkel és zöldellő kerthelységünkkel. Fiatal, lendületes csapatunk szívből jövő kreativitása és lelkesedése adja meg a hely szellemét és lelkét.

Számunkra a vendég elégedettsége a legfontosabb. Olyan élményt szeretnénk nyújtani, amire érdemes visszaemlékezni, amiért érdemes visszatérni!”

Csapatunk

Minőségre érzékeny, eredeti és kíváncsi – ez jellemzi fiatal csapatunkat. Szakácsaink nemzetközi és hazai szakmai megmérettetéseken is részt vesznek és nemzetközi sikerrekkel is büszkélkedhetnek. Folyamatos fejlődni akarásuk eredményeként rendszeresen meg tudunk újulni, alapanyagok és konyhatechnológia eljárások tekintetében egyaránt. Chefünk a természetből és más kultúrákból nyert inspirációja jelenik meg ételeink megkomponálásában.

Kiemelkedően figyelünk arra, hogy ellenőrzött, válogatott termelőktől szerezzük be ételeink alapanyagait. Francia prémium zöldségek, mint a turbolya, a feketegyökér, fűszerolajak, spanyol olívabogyó és szarvasgomba színesítik étlapunkat. Magyar termelőktől szerezzük be a mangalica-, a galamb-, fürj- és a szarvashúst. Prémium steakjeinkhez Brazíliából, Ausztráliából és Amerikából érkezik az alapanyag.

67sigma_csapatunk.jpg
hiemer-haz.jpg

A hely - Hiemer-ház

Az éttermünkre jellemző lezser belvárosi elegancia nem is kaphatott volna jobb helyet, mint a méltán nevezetes Hiemer-ház Székesfehérvár szívében.

Székesfehérvár belvárosa máig megőrizte középkori utcaszerkezetét, díszei a barokk, rokokó és copf épületek lettek. Közülük is kiemelkedik a belváros barokk gyöngyszeme, a Hiemer-ház, a magyar copf építészet kiemelkedő alkotása, mely három középkori eredetű épület páratlan összeolvadásából, a  Hiemer-Font-Caraffa épületegyüttesből jött létre.

A 2005-2011 között teljesen megújult műemléki épület építészettörténeti értékét többek között a jelentős mértékben megmaradt középkori épületmaradványai, a barokk freskók és a külső-belső falakat díszítő stukkók adják.

A Hiemer-ház nemcsak műemléki értékeivel, hanem hasznos funkcióival is kívánja szolgálni a székesfehérvári polgárok közösségét, és minden ide látogatót.

Az itt található házasságkötő terem a polgári szertartások helyszíne mellett konferenciák, a közel 250 m2-es Bálterem pedig – melyet éttermünk is igénybe vehet – multifunkciós rendezvényteremként különböző típusú egyéb események megtartására is alkalmas.

A Hiemer-ház teljes körű felújításával a műemléki értékek megőrzése mellett az épületegyüttesbe beköltözött a 21. század, mely lehetőséget biztosít a modern kor igényeinek megfelelő, magas színvonalú szolgáltatások nyújtására.Kapcsolat

  8000 Székesfehérvár, Oskola utca 2-4.

  info@67sigma.hu

  +36-20/970-49-97

Nyitvatartás

© Copyright 67Sigma

Az oldal sütiket használ a tökéletesebb felhasználói élmények érdekében. Részletekért nézze meg az adatvédelmi nyilatkozatunkat. További részletek.