„A Piac Konyhája” gálavacsora
2019. december 5. 18.00 órai kezdettel
Az 5 fogásos menü ára:
15.000 Ft / fő
SVÉT és a Magyar Konyha szervezésében
67Sigma Étterem
Székesfehérvár és környéke termelőinek alapanyagaiból,
környező éttermek egyedülálló összefogásával,
vendég chefek közreműködésével a 67Sigma Étteremben
MENÜ
Báránypástétom céklákkal, szarvasgombával
Fiastyúk Udvarház – Nagy Krisztián chef
Harcsa „magyaralgával”, édesköménnyel
Szárcsa Étterem – Hézl László chef
Mangalica, csicsóka, paszternák, lencse
Diófa Étterem – Adamek Balázs chef
Préselt nyúlcomb, vadas, zöldfűszeres gnocchi, gomba, répák
67Sigma Étterem – Horváth Bence
Alma, fahéj, vanília, meggy
67Sigma Étterem – Murányi Mercédesz