Vacsoraest vad ételekkel
2020. február 7. 18.00 órai kezdéssel
Hangulatos vacsora különlegesen finom vad ételekkel és kiváló borokkal, vadásztörténetekkel.
Amuse
Lángos, füstölt pisztráng, tejföl
Thummerer Egri Csillag
Előételek
Vadnyúl pástétom, fürj tojás, retek saláta, kenyér chips
Ken Forrester Petit Chenin Blanc
Vaddisznó ragu, ravioli
Bodri Kadarka
Leves
Fácán consommé, „palacsinta”, erdei gombák
Főétel
Szarvasborjú gerinc, csicsóka, sütőtök, gesztenye
Takler Bikavér
Desszert
„67" feketeerdő, szeder sorbet
Megyer Kései Furmint
972 Maracuja Neipa sör
Az est ára 14.990 Ft/fő
Vadászigazolvánnyal rendelkezők a menüsort 2000,- Ft kedvezménnyel fogyaszthatják.
Előzetes asztalfoglalás szükséges.