Csurgódombi Sziklevélfarm és Sajtkonyha
Fehérvárcsurgó külterületén hozta létre Márkus Erika és Pózer István a Csurgódombi Sajtkonyhát és Sziklevélfarmot.
"Csurgódombon idilli és természetes környezetben vegyszermentesen termesztünk ízében intenzív és tápanyagtartalmában nagyon gazdag közel 100 fajta mikrozöldséget."
"Kelet-Bakony lábánál egy modern kis konyhában, a Sajtkonyhában, egy több országot megjárt chef a tapasztalatait a minőségi sajtkészítésben kamatoztatja.
Gondos kezek készítik, forgatják, gondozzák a pincében hosszan érlelt sajtokat mielőtt az Ön asztalára kerülnek. Hosszú érlelésű, Tehén és Kecske, illetve Camembert jellegű és Kékpenészes sajtokat készítünk, és friss termékekre, mint gomolya, ricotta, joghurt, krémsajt, rendelést felveszünk.
Folyamatosan kísérletezünk új kultúrákkal, ízekkel, hogy még izgalmasabb termékeket kínáljunk Önnek."
![]() |
![]() |